Sweden All Stars på Norrlandsturné

Sweden All Stars på Norrlandsturné  Efter en bejublad premiärkonsert i Sundsvall 16/10 ger sig Sweden All Stars ut på turné med spelningar i Kramfors 10/11, Härnösand 12/11, Ö-vik 13/11, Näsåker 14/11 och Umeå 20/11.

Denna samling folkmusiker består av tre olika band som gemensamt bjudits in till Japan för en turné i december 2015,  Ahlberg, Ek & Roswall, Göran Månsson Band samt Ulrika Bodén. De har under hösten skapat en konsert tillsammans där man både får njuta av de enskilda banden och artisterna var för sig, samt hela det mäktiga ”storbandet” tillsammans. Projektet har möjliggjorts med stöd från Musikplattformen på Statens Musikverk samt Musik Västernorrland.

Sweden All Stars är: Ulrika Bodén sång, flöjter, autoharp, Göran Månsson flöjter, slagverk, Emma Ahlberg fiol, viola, Niklas Roswall nyckelharpor, Daniel Ek harpgitarr, Petter Berndalen slagverk.